
به گزارش «قاصدنیوز»، علی سهیلی؛ کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: آشتی ملی در طول تاریخ سابقه داشته است از جمله اینکه این بحث در دولت شریف امامی برای تغییر در موازنه فضای کشور مطرح شد تا راه نجاتی برای خود پیدا کند. آشتی ملی اصولا توسط کسانی مطرح میشود که در حال سقوط هستند.
وی با بیان اینکه آشتی ملی ظاهر و عنوان خوبی دارد ولی نباید به آشتی میلی تبدیل شود، اظهار داشت: باید این سوال را پرسید که طرح آشتی ملی بین حاکمیت و مردم است و یا بین مردم . طرح آشتی ملی توسط جریان اصلاحات در واقع یک نوع بزرگنمایی است؛ آنان میخواهند بگویند که در کشور یک طرف قضیه هستند که اگر نباشند در صفوف و مسائل ملی خللی وارد میشود.
این فعال سیاسی وفرهنگی خاطر نشان کرد: سران فتنه در سال ۸۸ آسیبهای زیادی به کشور وارد کردند و حال بدون توبه و عذرخواهی از کارهای خود و بدون اینکه بخواهند واقعیت کار خود را شفاف کنند؛ میخواهند از این طریق به جایگاه خود بازگردند.
وی پیرامون فرمایشات رهبر معظم انقلاب بویژه در خصوص گلهمندی ملت از مسئولین که با درایت و بصیرت تمام به این موضوع پرداختند، اشاره داشت: معظم له در سخنرانی اخیر خود حامی مطالبات مردمی از مسئولین شدند. رهبر معظم انقلاب هیچ وقت و در هیچ جایگاهی نظام و ساختار آن را تضعیف نکردند اما زمانی که کوتاهی از جانب مسئولان صورت میگیرد ایشان در مقام هشدار برمیآیند و سخنان ایشان در واقع هشداری به قوای سهگانه بود.
سهیلی اذعان داشت: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در واقع نمره خوبی بود که توسط ملت در کارنامه انقلاب ثبت شد نه در کارنامه مسئولان چرا که قدرت تشخیص و بصیرت مردم آنقدر بالاست که اشتباهات و کوتاهیهای دولت را از اینگونه مسائل تفکیک کنند.
منبع: صبح توس